Konfigurera Office 365 e-post i din iOS enhet

Innehåll:

Denna artikel beskriver hur du ställer in din e-post från Office 365 i din iPhone eller iPad.

De uppgifter som du behöver känna till för för att fullfölja denna guide är din e-postadress och ditt lösenord .

Instruktion:

Gå till Inställningar -> E-post och tryck på Lägg till konto.

Tryck på  Exchange.

Fyll i din mejladress och en beskrivning för kontot. Det kan t.ex. vara jobbmail eller vad som står efter @ i din mejladress. Efter detta trycker du på nästa uppe i höger hörn.

När en dialog likt den på bilden visas trycker du på sign in.

Fyll i ditt lösenord när det efterfrågas och tryck på sign in. När en dialog likt den på bilden till höger visas trycker du på accept.

Välj därefter vilka funktioner du vill aktivera genom att aktivera dem med knapparna till höger på respektive rad och tryck till sista på spara.

Ditt e-postkonto är du inställt i din telefon.