Radera Dropbox cache

1. Öppna Dropbox-mappen i Finder.
  2. Tryck på Skift-Kommando-. (punkt).
    • En mapp med namnet ”.dropbox.cache” kommer att visas.
  3. Öppna ”.dropbox.cache”-mappen.
  4. Radera filerna i cacheminnet genom att dra dem till Papperskorgen

Dropbox-teamanvändare: Om du har ett Dropbox-teamkonto kopplat till datorn kommer namnet på din Dropbox-mapp att befogas med ditt teamnamn.

Om du till exempel rensade cacheminnet på ett Dropbox-teamkonto som heter ”Organisation” ser du:

~/Organisation Dropbox/.dropbox.cache

Om du har ett personligt konto kopplat till datorn kommer namnet på din Dropbox-mapp att bifogas med ditt personliga användarnamn inom parentes ”(Personligt)”.

Om du till exempel rensade cacheminnet på ett personligt länkat konto ser du:

~/Dropbox (Personlig)/.dropbox.cache

https://help.dropbox.com/sv-se/delete-restore/cache-folder