Ställ in klockan macOS

Om klockan ej stämmer i din Mac så kan du ändra detta enkelt.

1. Välj Apple-menyn > Systeminställningar på datorn, klicka på Allmänt  i sidofältet och klicka sedan på Datum och tid till höger. (Du kanske måste rulla nedåt.)

2. Ställ in datum och tid automatiskt eller manuellt.

• Automatiskt: Slå på Ställ in tid och datum automatiskt, klicka på Ställ in och ange sedan en nätverkstidsserver för din region.

• Manuellt: Stäng av Ställ in tid och datum automatiskt, klicka på Ställ in, ange datum och tid och klicka på Ställ in.

3. Ställ in tidszonen automatiskt eller manuellt.

• Automatiskt: Slå på Ställ in tidszon automatiskt baserat på nuvarande plats.

• Manuellt: Stäng av Ställ in tidszon automatiskt baserat på nuvarande plats, klicka på Ställ in, ange en stad i textfältet, välj en stad i listan och klicka på OK.

Vid problem konakta Kullander supporten på support@kullander.se