MFA - Microsoft Authenticator - Sätta upp ny enhet

Microsoft Authenticator är ett verktyg som används för att stärka ett microsoft konto via MFA. MFA går ha via SMS men uppsatt via appen microsoft authenticator på en telefon/iPad är detta smidigare. Varje gång man loggar in på en okänd eller ny plattform så behöver man verifiera sitt konto.

1. Ha koll på ert microsoft inlogg ( mail adressen och lösenord )

2. Gå till aka.ms och logga in på ert microsoft konto.

3. Välj lägg till MFA.

4. Följ stegen som visas av Microsoft.

Återkoppla till support om det är frågor eller du behöver hjälp.