Installera Adobe CC

Adobe hemsidanKlicka HärKlicka HärKlicka HärDenna guide kommer via hur du installerar Adobe CC på din Mac.

Saknar du ett Adobe konto kan du skicka ett ärende till support@kullander.se

1. Gå till Adobe hemsidan för att starta nerladdningen - https://www.adobe.com/se/creativecloud/desktop-app.html

2. Godkänn hämtningen av appen Adobe CC.

3. Gå till Hämtade filer i eran Mac.

4. Öppna filen : Creative_Cloud_Installer.dmg och följ instruktionerna.

5. Sakar du admin rättigheter för att installera appar - kontakta Kullander support.

6. Appen installeras och du kan sedan logga in på ditt Adobe konto.