TeamViewer / Fjärrstyrning

Kullander I.T använder sig av TeamViewer för att fjärrstyra eran enhet.

1. Öppna appen från program mappen på eran dator.

Sök via Spotlight efter TeamViewer ( TeamViewer Quick Support )

Om det ej hittas gå till Kullander.se/tv och ladda ner appen ( Kommer läggas i hämtade filer på Mac )

2. Godkänn ELUA om det efterfrågas.

3. Tryck på godkänn skärminspelning

4. Tryck på öppna Systeminställningar

page2image5479328

5. Tryck på Skärminspelning och sedan kryssa i TeamViewer / TeamViewer Quick Support och sedan tryck senare på rutan som kommer upp.

6. Stäng rutan och gå tillbaka till appen TeamViewer för att se ert ID och lösenord.

Ge I.T ert ID som innehåller siffror och sedan lösenordet som alltid är gemener.

page4image5679056

* Äldre mac version TeamViewer QuickSupport