Avinstallera Code42 / Crashplan

OBS! Önskar du återställa data från din befintliga backup måste det göras innan du avinstallerar programmet.

1. Öppna programmappen och högerklicka på applikationen Code42.

2. Följ sökvägen - > Contents -> Helpers -> Och kör programvaran Uninstall

3. Klicka på Run

4. Klicka på Uninstall

5. Verifiera att du är admin, genom att skriva in ditt lösenord.

6. En dialog kommer upp när detta delmoment är färdigt, fortsätt nu till nästa punkt.

7. Sista steget, och väldigt viktigt!

Code42/Crashplan är en dold fil som ligger i mappen Crashplan. Vi kastar hela mappen (Crashplan) så skapas en ny vid eventuell ominstallation. Sökvägen /Library/Application\ Support/Crashplan

Nedan skärmdump visar även dolda filer!

Vid problem eller frågor kontakta kullander support@kullander.se