Installera Office / Outlook / Teams

Nedan hittar du länkar för Microsoft Office

Office paketet klicka här.

Bara Teams klicka här.

Bara Outlook klicka här.

När filen har hämtats till din datorn öppnar du den genom att dubbelklicka på den.

Fullfölj installationsguiden genom att läsa informationen på respektive sida och trycka på fortsätt. När den frågar efter ett lösenord anger du samma lösenord du använder för att logga in i datorn.

Programmen är nu installerade och du hittar dem i Finder -> Program

När du startar ett program för första gången behöver du aktivera det. Detta gör du genom att ange uppgifterna till ditt Office 365-konto (e-postadress och lösenord) när det efterfrågas.

Fäst ett program i docken

Gå till Finder > Program och öppna det Office-program du vill använda.

I Dock ctrl+klickar eller högerklickar du på programikonen och väljer Alternativ > Behåll i Dock.

Vid frågor kontakta Kullander support