Ställ in din Office 365-mail i Outlook

Inställning vid första start av Outlook

Börja med att starta outlook och tryck kom igång i den nya rutan som öppnas. I nästa ruta som visas trycker du på logga in.

Fyll i din epost-adress när den efterfrågas och tryck därefter på nästa.

In nästa ruta fyller du i ditt lösenord och trycker nästa. När du gjort detta är aktiveringen av Outlook klar. Tryck på börja använda Outlook.

Sista steget är att lägga till ditt mejlkonto i Outlook. Det gör du enklast genom att trycka på knappen lägg till följt av din epost-adress.

I nästa ruta trycker du på klar för att komma igång med användandet av Outlook.

Inställning om du redan använder Outlook

Öppna Outlook och tryck på verktygsfilek i den blå listen.

Tryck därefter på konton i verktygsfliken.

I den nya rutan som öppnas trycker du antingen på antingen på den stora blå knappen med texten lägg till e-postkonto, eller på plustecknet  och väljer därefter nytt konto.

Logga in med din epostadress och ditt lösenord när det efterfrågas.

När du ser en ruta med en grön bock i är inställningen klar, och du kan börja använda Outlook med kontot du precis la till.