Ta bort ett IMAP konto i Apple Mail

1. Öppna programmet ”Mail”

2. Klicka på menyn "Mail" och välj ”Inställningar...”

3. Välj fliken ”Konton”

4. Markera det konto som du vill ta bort och klicka på minusknappen (-)

5. Bekräfta borttagning av kontot.

6a. Om iCloud nyckelring är aktiverat, så kommer en följdfråga upp där du väljer Internetkonton

6b. Markera ditt konto som ska tas bort, och tryck sedan på minustecknet (-)

6.c Eftersom kontot ska tas bort helt, ska det också tas bort från alla enheter. Tryck på ”Ta bort från Alla”