Cylance Installation - macOS

1. Ladda ner appen Cylance från Kullander via ditt välkomstbrev eller länken här : Cylance

2. Dubble klicka på filen och öppna den. ( Om den öppnas , högerklicka på filen och sedan välj öppna )

3. Godkänn att appen får installeras.

4. Klicka vidare tills rutan om Token kommer. Skriv in token som finns i ert välkomstbrev från Kullander och tryck på nästa.

5. Klicka vidare och välj installera app.

6. Om det kommer en fråga om att Installer vid nå din dator för installation så godkänn detta.

7. Systeminställningar kommer behövas godkännas för att appen ska fungera helt.

Välj Öppna systeminställningar eller gå till Inställningar - Säkerhet och Integritet - Skrolla ner till Andra mjukvaror kräver access.

8. Godkänn Cylance och sedan kommer installationen fortsätta.

9. Programmet kommer nu installeras och en icon kommer att synas uppe i menyraden. Programmet kommer att påbörja undersökning och skydd av er mac.

Vid problem konakta Kullander supporten på support@kullander.se

Felsökning

Problem efter uppdatering av macOS

- Ominstallera appen helt.

Driver Failed to connect

-  Kolla att steg 7 är godkänt.