Cylance Installation

1. Efter du har laddat ner Cylance från länken i ert mail så behöver du höger klicka (eller Control + klicka) på programmet och välja öppna. Kan vara att det behöver göras två gånger.

2. Programmet kommer öppnas och ber dig trycka på ok för att fortsätta.

3. Nu ska du fylla i din token som du fått i mailet från Kullander.

Fyll i den sedan tyck på ok för att  fortsätta.

4. En dialog ruta kommer komma upp och fråga om Programmet får tillgång till er mac. Tryck på ok för att fortsätta.

5. Här ska vi skriva in admin lösenordet ( brukar vara samma som ditt lösenord till din mac. ) Skriv in lösenordet och tryck på continue för att fortsätta.

6. En dialogruta kommer upp om att Systemtillägg är blockerat. Välj Öppna inställningspanelen Säkerhet för att fortsätta.

7. Systeminställningar kommer öppnas upp.

7.1 Välj att låsa upp hänglåset.

7.2 Tryck på tillåt för att fortsätta.

8. Programmet kommer nu installeras och en icon kommer att synas uppe i menyraden. Programmet kommer att påbörja undersökning och skydd av er mac.

Vid problem konakta Kullander supporten på support@kullander.se

P
Pierre is the author of this solution article.