Skapa en säkerhetskopia till iTunes

1. Öppna iTunes och anslut enheten till datorn.
  2. Följ anvisningarna på skärmen om ett meddelande ber dig ange enhetens lösenkod eller om Vill du lita på den här datorn visas.
  3. Välj din iPhone, iPad eller iPod när den visas i iTunes.
  4. Om du vill spara data från Hälsa och Aktivitet på iOS-enheten eller Apple Watch måste du kryptera säkerhetskopian, detta görs även om du vill föra över information som mail-lösenord: Markera kryssrutan Kryptera[enhet] säkerhetskopia och skapa ett lösenord som är lätt att komma ihåg (t.ex. 123456). Om du inte behöver spara din data från Hälsa och Aktivitet eller mail-lösenord kan du skapa en säkerhetskopia som inte är krypterad. Klicka då endast på Säkerhetskopiera nu.
  5. En stapel kommer nu visa hur lång tid det är kvar på säkerhetskopian, när den är färdig uppdateras texten under "Senaste säkerhetskopior" till "Idag, XX AM/PM till din dator"
  6. Du kan nu klicka på Utmatningsknappen och koppla ifrån din enhet.