Aktivera Carbon Copy Cloner licens

Innehåll

Denna artikel beskriver hur du aktiverar en Carbon Copy Cloner licens köpt från oss, samt hur du aktiverar den i programmet på din dator.

Aktivering av licensnyckeln

Detta steg gäller enbart om din licensnyckel består av 8 tecken (bindestreck) 14 tecken liknar följande exempel: VOID2013-B3HH7YVOIDKJ

Gå till https://cccreseller.com/redeem och fyll i den licensnyckel du fått av oss.

Följ de instruktioner som ges på sidan tills den ger dig en ny licensnyckel.

Kom ihåg att dokumentera denna licensnyckel då den kan återanvändas om du byter dator i framtiden.

Aktivering av licensen i programmet på datorn

Instruktioner till hur du installerar Carbon Copy Cloner på din dator finner du här.

Öppna Carbon Copy Cloner på din mac. Om en med texten "Welcome to Carbon Copy Cloner" dyker upp väljer du "I already have a license".

Dyker denna ruta inte upp kan du öppna den genom att trycka på Carbon Copy Cloner i listen längst upp på skärmen, till höger om äpplet, och välja "Purchase CCC". Klicka därefter på "I already have a license".

Fyll i dina licensuppgifter i fälten som visas och tryck därefter på "Register".

Om registreringen lyckades står det "Thanks for registering!" på nästa skärm. Du är då klar och kan trycka på Close.

Om registreringen misslyckades kan du trycka på "Retrieve registration", så skicka sett mejl med din license till dig. Ange den mejladress som mjukvaran registrerades på när den köptes.