Sökfunktionen i Apple Mail ger inga träffar

Vad denna artikel innehåller:

• Instruktioner till hur du bygger om din inkorg i Apple Mail

För att bygga om inkorgen öppnar du Apple Mail.

Markera din inkorg i vänsterspalten (Om du har flera inkorgar kommer du behöva göra detta en gång per inkorg).

Tryck på alternativet ”Brevlåda” i listen längst upp på skärmen och välj ”Bygg om” längst ner i menyn.

Låt den jobba färdigt, starta därefter om mejl-programmet och prova sökfunktionen.

Om detta inte avhjälper problemet hjälper vi dig gärna vidare. Kontakta oss då genom att skapa ett ärende. Du skapar ett ärende genom att trycka på de tre punkterna i den grönblå ovalen nere i höger hörn på den här sidan.