Hård omstart - Fabrikåterställning

Upplever du fortfarande problem med iPhone/iPad:en efter en mjuk omstart måste en hård omstart göras innan det är dags att lämna in enheten på service.

En hård omstart innebär att enheten fabriksåterställs och blir som ny. Se därför till att ha en backup av enheten då allt kommer att raderas.

1. Gå in på Inställningar > Allmänt > Nollställ
  2. Tryck på "Radera allt innehåll och inst"
  3. Enheten kommer nu att starta om och när den är igång igen är den som ny.

Tänk på att avvakta med att lägga tillbaka backup:en då felet kan ligga där. Ställ in telefonen som ny och se ifall felet kvarstår. Kvarstår felet måste en auktoriserad tekniker felsöka enheten. Kullander erbjuder Drop-in service på Fridhemstorget och det går även att boka en tid genom att ringa 040-100830.

Är ni en avtalskund kontaktar ni oss genom de vanliga kontaktvägarna.