Mjuk Omstart

Gör en mjuk omstart av telefonen (alla inställningar kommer att återgå till standard, men inga bilder, app:ar eller liknande kommer att raderas).

För iPad och iPhone 6s och tidigare modeller:

• Håll in hemknappen och låsknappen tills äpplet syns på displayen. Enheten kommer nu att starta som vanligt.

För iPhone 7, 7s och nyare modeller:

• Håll nere ljudknappen för att minska volymen tillsammans med låsknappen tills äpplet synd på displayen. Enheten kommer nu att starta som vanligt.

Kvarstår felet måste en hård omstart göras.