Skapa ett ärende

Ställ in auto-svar (Kerio mail)

Vad denna artikel innehåller:

• Hur du ställer in auto-svar i din mejl från Kullander

1. Logga in på din webbmail på:

För M11: https:// m1.kullander.se  (https://mailhosting.kullander.se)

För M31: https:// m3.kullander.se

För M41: https:// m4.kullander.se

2. Logga in med din mejladress som användarnamn och ditt lösenord

3. Klicka på dina initialer längst upp till höger och därefter på "Autosvar" ilistan som visas.

4. Klicka på text-rutan som visas, bocka för "Skicka Autosvar" , om autosvaretendast ska skickas ut under en viss tid kan du bock i "Enbart under dennaperiod" och välj önskade datum (intervall).

5. Klicka på spara

1Om du är osäker på vilken mejlserver ditt konto ligger på eller vilket mejl-lösenord du har är du välkommen att höra av dig till Kullander.

Välj filer eller dra och släpp filer